jueves, 1 de octubre de 2015

Parc infantil de trànsit (5è)

Avui, dijous dia 1 d'octubre de 2015 hem anat al "Parc infantil de trànsit". Hem circulat amb les bicicletes i hem pogut posar en pràctica totes els coneixements que vam aprendre amb la Gemma i l'Òscar.

Recordeu que podeu anar amb la família:

En el cas de l’àmbit familiar, participació lliure de nens i nenes (fins a 12 anys) que aporten la seva pròpia bicicleta i han d'assistir sempre acompanyats dels seus familiars (familiar/tutor adult responsable del nen/a). En el cas de no aportar la bicicleta pròpia, només podran disposar de bicicleta els nens i nenes de 9 a 12 anys (prèvia identificació del familiar/tutor adult acompanyant).


Es proposa també un taller per les famílies on es tracten temes com l'ús d'elements de seguretat (casc, armilla reflectant, sistemes de retenció infantil...) i se'ls convida a visionar en l’aula del Parc Infantil de Trànsit materials audiovisuals que ofereixen recomanacions, consells i idees per educar als infants que s'inicien en el rol de conductors de bicicleta.

Es pretén sensibilitzar a les famílies sobre la convivència entre els diferents usuaris de la via pública, potenciar l'ús de la bicicleta com a mode de desplaçament sostenible i aconseguir que tots junts reflexionin sobre la importància de moure's per la ciutat respectant la normativa per aconseguir la màxima seguretat viària.

(fotografies: profe Gonçal i Hugo Carrasco)













































































No hay comentarios:

Publicar un comentario